Kreativna Europa - Fokus na Dunav - poziv na konferenciju


     Desk Kreativne Europe  Mađarske, u suradnji s agencijom za kulturni menadžment Pro Progressione,  organizira međunarodnu konferenciju Kreativna Europa - Fokus na Dunav koja će se održati 28. i 29. svibnja 2015. u Budimpešti. Rok za prijavu je 18. svibnja 2015. godine.
 
     Glavni cilj konferencije je predstavljanje EU programa Kreativna Europa te mogućnosti pronalazaka projektnih partnera u dunavskoj regiji, a otvorit će je g. Tibor Navracsics,  povjerenik Europske komisije za obrazovanje, kulturu, mlade i sport.  Tijekom dvodnevnog događanja, sudionici će imati priliku upoznati stručnjake programa Kreativna Europa i koordinatore međunarodnih projekata koje sufinancira  Kreativna Europa, moći će razraditi projektne ideje koje će se evaluirati na kraju konferencije i upoznati se i umrežiti s potencijalnim partnerima za buduće projekte.
 
     Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a trošak putovanja i smještaja pokrivaju sami sudionici.
 
     Registracija je otvorena na: http://kultura.kreativeuropa.hu/CEDanube/, a za sva dodatna pitanja na raspolaganju su organizatori konferencije na: info@kreativeuropa.hu.
 
Raspored događanja - 'Kreativna Europa - Fokus na Dunav'