Natječaj za radno mjesto: diplomirani knjižničar - informator u bibliobusu - Knjižnica i čitaonica "Fran Galović" Koprivnica

 Na temelju Odluke Upravnog vijeća Knjižnice od 30.06.2014. godine te članka 25. Statuta Knjižnice i čitaonice «Fran Galović» Koprivnica raspisuje se

     PRIJAVA POTREBE ZA RADNIKOM
DIPLOMIRANI KNJIŽNIČAR – INFORMATOR U BIBLIOBUSU

 
 
Jedan izvršitelj na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od 3 (tri) mjeseca.
 
Uvjeti:
-   Magistar struke s područja humanističkih i društvenih znanosti, Sukladno članku 14. stavku 3. alineji 1. Zakona o akademskim i stručnim nazivima i akademskom stupnju („Narodne novine“ broj 107/07. i 118/12.), objavljene stručne uvjete ispunjavaju i osobe koje su stekle visoku
stručnu spremu (VSS) na temelju ranijih propisa.
- završen studij knjižničarstva, odnosno završen drugi visokoškolski studij uz dopunski studij knjižničarstva te položen stručni ispit za diplomiranog knjižničara.
 
Posebni uvjeti: znanje jednog stranog jezika, poznavanje korištenja računala, komunikacijske vještine, poznavanje i primjena socioloških i pedagoških metoda u radu s korisnicima, poznavanje i korištenje metodologije znanstveno-istraživačkog rada, spremnost za permanentno usavršavanje.

Specifični uvjeti rada: rad u smjenama, timski rad, terenski rad.

Rok za podnošenje prijave:  16.07.2014.
 
Rok za obavještavanje o izboru: 30 dana od zaključenja natječaja.
 
Uz zamolbu priložiti:
-        Životopis,
-        Dokaz o državljanstvu (preslika osobne iskaznice),
-        Diplomu o završenom školovanju,
-        Potvrda o nekažnjavanju ne starija od 6 (šest) mjeseci.
 
Navedeni dokazi prilažu se u izvorniku ili preslici koja ne treba biti ovjerena, a prije izbora kandidat će predočiti izvornik.
  
Izrazi koji se koriste u ovoj prijavi, a imaju rodno značenje koriste se neutralno i odnose se jednako na muški i ženski spol.
 
Kandidat koji ima pravo prednosti kod zasnivanja radnog odnosa prema posebnom zakonu, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.
 
Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se do 16.07.2014. godine na adresu:
 
Knjižnica i čitaonica «Fran Galović» Koprivnica, Zrinski trg 6, 48000 Koprivnica s naznakom ''za natječaj, dipl. knjižničar - informator u Bibliobusu“.
 
 
Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.
 
 
Ravnateljica:
mr.sc. Dijana Sabolović-Krajina,
knjižničarska savjetnica

 
Objava, 9. srpnja 2014.