Pričam ti priču u Bjelovaru (Bjelovarsko – bilogorska županija) 29. studenog 2017. godine


Pričam ti priču u Bjelovaru (Bjelovarsko – bilogorska županija) 29. studenog 2017. godine

Teatar Poco Loco gostovao je u Dječjem vrtiću Bjelovar s predstavom „Priča mi se priča – priča o Crvenkapici“ 29. studenog 2017. godine. Sudjelovalo je 80 djece i odgajateljice Vlatka Kušec, Melita Glavaš, Snježana Aušperberger, Tanja Hajtić, Tanja Pavlović, Ivana Pavić, defektologinja Maja Lazić i psihologinja Melita Cazin. Program je koordinirala ravnateljica Anna Lauš.

Iz Teatra Poco Loco na gostovanju su sudjelovali glumci Dunja Fajdić, Maja Katić i Petar Cvirn, glazbenica Davorka Horvat koja je svirala harmoniku te Renata Carola Gatica koja je priču pratila ilustracijama na grafoskopu.

Nakon ispričane priče o Crvenkapici organizirana je dramska radionica na kojoj je sudjelovalo 24 djece iz najstarije odgojne skupine u pratnji svojih odgajatelja te stručnog osoblja. Djeca su na radionici bila jako aktivna tako da je radionica bila iznimno uspješna. Odgajatelji su za daljnji rad s djecom dobili brošuru Teatra Poco Loco s opisom izvedenih dramskih vježbi.

Gostovanje su popratili i novinari tako da je članak o Ruksaku (punom) kulture u Dječjem vrtiću Bjelovar izašao u Bjelovarskom listu.