Nepospremljene igračke zaplesale u Pušći (Zagrebačka županija) 24. studenog 2017. godine.


Nepospremljene igračke zaplesale u Pušći (Zagrebačka županija) 24. studenog 2017. godine.

Program Plesna predstava Nepospremljene igračke održan je u Pušći 24. studenog 2017. godine u Dječjem vrtiću Bambi. U programu su sudjelovala djeca u dobi od 5 do 6 godina, njih 20 te 3 odgojno-obrazovna djelatnika.

Predstava Nepospremljene igračke priča je o neposlušnoj djevojčici koja nakon igre ne posprema svoje igračke, te na zabavan i šaljiv način prenosi djeci poruku o potrebi da budu odgovorna i uredna. U predstavi su plesale Tea Vlahović, Jelena Guštin, Marija Lučić, Stošija Zrinski te Klara Lovrečki, a koreografirala ju je Jasna Čižmek Tarbuk.  

Nakon predstave održane su likovne radionice po grupama, koju je osmilsila i vodila Franica Grbić, te koreografska radionica koju je vodila Jasna Čižmek Tarbuk. Djeca su pohađala obje radionice naizmjence. Na likovnoj su crtala, bojala i izrezivala igračke inspirirane predstavom te ih lijepila u male papirnate ormariće, dok su na koreografskoj radionici učila plesati ples vlakića i zajedno s voditeljicom osmišljavali novu koreografiju baziranu na Seint Sanesovu glazbu Plesa slonova.