Ja pa ti pa mi – interdisciplinarna radionica u Varaždinu (Varaždinska županija) 6. studenog 2017. godine

 Multimedijalna koliba održala je dvije interaktivne plesne predstave za ukupno 65 mališana iz Dječjeg vrtića Zeko iz Varaždina. Nakon predstave održana je i multidisciplinarna radionica koja je obuhvatila suvremeni ples, ali i glazbu i likovnu umjetnost.

   Izvedena epizoda Stranci prva je u nizu iz serijala Ja pa ti pa mi. Riječ je o serijalu interaktivnih, nterdisciplinarnih scenskih događanja za djecu predškolskog i ranijeg osnovnoškolskog uzrasta.

   Nastala je kao rezultat suradnje vizualne umjetnice Tonke Maleković, glazbenice Lane Juranić i plesne umjetnice Zrinke Šimičić Mihanović te kao nastavak višegodišnjeg istraživačko-edukativno- izvedbenog projekta za djecu (i odrasle) Od balona do slona, koji  Multimedijalna koliba provodi od 2014. godine.

   Projekt Od balona do slona pokrenut je s ciljem istraživanja novih oblika učenja o umjetnosti i kroz umjetnost te širenja interesa za suvremene umjetničke izraze, osobito kod mlađe populacije. Naglasak je, od samog početka, na interdisciplinarnom pristupu, improvizaciji i poticanju aktivnog sudjelovanja polaznika/gledatelja u kreativnom procesu.