Panda Manda posjetila djecu u Štrigovi (Međimurska županija) 23. studenog 2017. godine


Panda Manda posjetila djecu u Štrigovi (Međimurska županija) 23. studenog 2017. godine

Programu Priča iz Kofera održanom 23. studenog 2017. godine prisustvovalo je 25-oro djece područnog odjela Dječjeg vrtića Kockice u starosti 5 i 6 godina te petero djece glavnog odjela u starosti od 4 i 5 godina. Djeca su bila u pratnji voditeljice Blaženke Živko, ravnateljice Metke Cimerman, asistentice Klementine Petek i odgajateljice Danijele Pospiš.

Druženje s djecom započelo je uz čaj i čajne kolutiće s voditeljima programa i razgovorom o povijesti čaja i prigodama kada se pije. Zabavna i opuštena atmosfera te ponuđeni kolačići dodatno su potaknuli djecu na razgovor i interes za radionicu koja se nastavila nakon druženja.

Tijekom radionice Priča iz kofera djeca su sudjelovala u postavljanju scenografije, sadila bambusove mladice u Mjesečeve kratere te slušali priču o Pandi Mandi i njenim avanturama. Radionica kombinira pričanje priče o Pandi Mandi s kreativnim radom kroz koji djeca stvaraju svijet u kojem glavna protagonistica proživljava svoje avanture.

Nakon ispripovijedane priče djeci su podijeljene kuverte kako bi napisali pisma Pandi Mandi. Crtala su svoje poštanske markice i crtala su ono što su oni željeli poslati Pandi Mandi.