Priča mi se priča u Mikleušu (Virovitičko – podravska županija) 30. studenog 2017. godine


Priča mi se priča u Mikleušu (Virovitičko – podravska županija) 30. studenog 2017. godine

Teatar Poco Loco je s programom „Priča mi se priča“  gostovao u Osnovnoj školi Mikleuš 30. studenog  2017. godine.

Po dolasku u školu dočekala su nas djeca, ravnatelj i učitelji iz Osnovne škole Mikleuš i Područne škole Četekovac. Djeca su nam za doček otpjevala pjesmu te znatiželjno pratili pripremu naše izvedbe. Gostovanje je koordinirao ravnatelj Dragan Kraljik te pedagoginja Tanja Štefok Mikić.
Na koncertnom čitanju priče Crvenkapica uz pratnju glazbe uživo i ilustracija na grafoskopu sudjelovalo je 40 učenika od 1. do 4. razreda u pratnji svojih učitelja i stručnog osoblja škole: učiteljica razredne nastave – Svjetlane Mojzeš, Zdenke Funtek, Gordane Gaća Ćurak, Tatjane Sabo, Nikoline Keleva, pedagoginje Ruže Živković, knjižničara  Dinka Vekića, tajnice Višnje Šimašek i ravnatelja Dragana Kraljika.

Nakon pričaonice, svi su učenici zajedno sa svojim učiteljima sudjelovali na dramskoj radionici. Učenike je veselilo izvođenje dramskih vježbi, a učitelji su naveli da će im ovo iskustvo koristiti u pripremi školskih predstava i redovnom radu s djecom, u čemu će im pomoći i brošura Teatra Poco Loco o projektu „Priča mi se priča“ i korištenim dramskim vježbama na radionici. 

Iz Teatra Poco Loco na gostovanju su sudjelovali glumci Dunja Fajdić, Maja Katić i Petar Cvirn, glazbenica Davorka Horvat koja je svirala harmoniku te Renata Carola Gatica koja je priču pratila ilustracijama na grafoskopu.