Crvenkapica u Iloku (Vukovarsko – srijemska županija) 22. studenog 2017. godine


Pričam ti priču – Crvenkapica u Iloku (Vukovarsko-srijemska županija) 22. studenog 2017. godine

Iz Ruksaka punog kulture, 22. studenog 2017. u Iloku, u DV Crvenkapica „izašlo“ je za djecu i njihove odgajatelje događanje pod nazivom „Pričam ti priču – Crvenkapica“.

Prije početka predstave, dobrodošlicu je poželjela najmlađa jaslička skupina s odgajateljicama Vesnom Ristić i Anom Govda, a zatim se na svoja mjesta u gledalištu smjestilo 70 djece u dobi od dvije do šest godina iz odgojnih skupina koje vode odgajateljice Katica Knežević, Jasna Markovinović, Lidija Milković, Maja Tomić, Blaženka Crvenković, Dragica Groznica, Mirela Karačić i Dubravka Širka.

Po završetku predstave, koju su djeca znatiželjno i aktivno pratila, organizirana je dramska radionica. Na dramskoj radionici sudjelovalo je 25 djece iz starije odgojne skupine Olovčice koju vode odgajateljice Katica Knežević i Jasna Markovinović. U rad radionice uključile su se i odgajateljice Maja Tomić i Blaženka Crvenković iz druge starije odgojne skupini, te su svi zajedno, na svoj način, kroz dramske igre i uz pomoć ilustracija - ispričali priču Crvenkapica. Gostovanje je ispred DV Crvenkapica koordinirala ravnateljica Zdenka Ivanika.