Ninin svijet mjehurića u Drenvocima (29. svibnja 2018.)
U Osnovnoj školi Ivan Meštrović u Drenovcima 29. svibnja 2018. godine gostovale su Lana Bonacci i Jelena Hadži-Manev s predstavom Ninin svijet mjehurića i radionicom U zdravom tijelu - zdrav duh. Izvedbu predstave pogledalo je 59 učenika od 7 do 9 godina u pratnji učiteljica Irene Stjepanović, Nikoline Jozić i Biserke Misir.
Program je osmišljen kako bi se djeci približila važnost brige o zdravlju, higijeni i potreba za sportom. Glavna protagonistica predstave, djevojčica Nina, svijet oko sebe promatra kroz mjehuriće sapunice te priča priču o pravilnoj prehrani, ljubavi prema sportu i važnosti brige o svom zdravlju. Učenici su zainteresirano pratili izvedbu predstave te su na radionici pokazali svoju kreativnosti i zaigranost.
Radionica nakon predstave usmjerena je na interakciju svih sudionika kroz različite igrice i kvizove znanja u kojima se dodatno uči o važnosti pravilne prehrane i zdravlju ali i o cjelokupnom procesu stvaranja kazališne predstave. Učiteljice su aktivno sudjelovale u radu tijekom radionica što je dodatno potaknulo ugodnu i radnu atmosferu.
![](https://min-kulture.gov.hr/UserDocsImages/arhiva/Ruksak pun kulture/2018 RUKSAK/izvjestaji, 2018/IMG_5803 Drenovci.JPG)
![](https://min-kulture.gov.hr/UserDocsImages/arhiva/Ruksak pun kulture/2018 RUKSAK/izvjestaji, 2018/IMG_5806 Drenovci.JPG)
Program je osmišljen kako bi se djeci približila važnost brige o zdravlju, higijeni i potreba za sportom. Glavna protagonistica predstave, djevojčica Nina, svijet oko sebe promatra kroz mjehuriće sapunice te priča priču o pravilnoj prehrani, ljubavi prema sportu i važnosti brige o svom zdravlju. Učenici su zainteresirano pratili izvedbu predstave te su na radionici pokazali svoju kreativnosti i zaigranost.
Radionica nakon predstave usmjerena je na interakciju svih sudionika kroz različite igrice i kvizove znanja u kojima se dodatno uči o važnosti pravilne prehrane i zdravlju ali i o cjelokupnom procesu stvaranja kazališne predstave. Učiteljice su aktivno sudjelovale u radu tijekom radionica što je dodatno potaknulo ugodnu i radnu atmosferu.