Čarobna predstava u Podgori (28. ožujka 2018.)

U Podgori se 28. ožujka 2018. godine u Osnovnoj školi don Mihovila Pavlinovića održala predstava Šumastikus u kojoj su glumili Petar Cvirn i Sanja Milardović, a gledalo ju je 73 učenika i 7 odgojno-obrazovnih djelatnika.

Sudionici predstave bila su djeca od prvog do četvrtog razreda, zajedno s učiteljicama i učiteljima te pedagoginjom škole. U jednom trenutku su predstavu gledala i djeca starijih uzrasta, no morali su se vratit na nastavu.

 Predstava Šumastikus izvedena je u dvorani osnovne škole u Podgori. Program se odvijao prema planu i zahvaljujući uspješnoj komunikaciji s predstavnicima škole. Osoblje škole bilo je izrazito susretljivo, a pedagoginja škole, zadužena za sami projekt, izrazito ugodna za suradnju.

Učenici su bili izrazito zainteresirani, pratili su svaki detalj predstave i poslije, na radionici, sudjelovali vrlo aktivno te pokazali da su zapamtili detalje iz predstave. Na  kratkoj radionici neposredno nakon same izvedbe sudjelovala su sva djeca koja su gledala predstavu te smo uspješno uključili i učitelje.