Informativni sastanak na temu prijedloga EK za novi program za kulturni i kreativni sektor – Kreativna Europa

Ako ste europska mreža koja predstavlja dionike novog programa i želite više informacija o novom prijedlogu EK za program Kreativna Europa, registrirajte se za sudjelovanje na informativnom sastanku koji će se održati 30. siječnja 2012. godine u Brussels-u.

23. studenog 2011. godine Europska je komisija javno objavila prijedlog novog programa za financiranje kulturnog i audiovizualnog sektora pod nazivom Kreativna Europa koji je poslan na raspravu Vijeću ministara EU i Europskom parlamentu koji bi s pregovorima i prihvaćanjem prijedloga trebali završiti tijekom 2012. i 2013. godine.

Komisija ovim putem poziva mreže koje predstavljaju europski kulturni i kreativni sektor da se uključe u raspravu na informativnom sastanku koji će se 30. siječnja 2012. godine u 14:00 sati održati na lokaciji Tour Madou, Madouplein 1, St. Joost ten Noode, Brussels.
Prijavite se za sudjelovanje slanjem mail-a na sljedeću adresu: EAC-UNITE-D2@ec.europa.eu.

Rok za prijave za sudjelovanje je petak, 21. siječnja 2012. godine. Molimo Vas da navedete ime Vaše organizacije, navedete korisnike koje zastupa i ostavite Vaše kontakt podatke. Imajte na umu da su mjesta ograničena, a potvrda o sudjelovanju će Vam biti poslana.

Prijedlog za program Kreativna Europa kao i sve relevantne dokumente možete naći na sljedećoj Internet stranici: http://ec.europa.eu/culture/news/creative-europe_en.htm

Više...