Informacije i obuka vezane za nadolazeći program EU Kreativna Europa

Europska komisija pridaje veliku važnost ispravnom informiranju o nadolazećem programu Kreativna Europa i u tom smislu organizira potrebnu obuku i komunikacijske aktivnosti.

Komisija omogućuje uvid u novi program Kreativna Europa u sklopu Europskog kulturnog foruma u Bruxellesu 6. studenog. Isti tjedan je organizirana specijalna obuka za djelatnike budućih Deskova Kreativne Europe koji će biti zaduženi za pružanje pomoći prijaviteljima jednom kada se objave pozivi za natječaje. Komisija i Izvršna agencija za obrazovanje, audiovizualni sektor i kulturu će također organizirati info-dan u nadolazećim mjesecima kako bi se osigurale potrebne informacije organizacijama zainteresiranim za prijavu na natječaje. Slične info-dane će na nacionalnoj i lokalnoj razini organizirati Deskovi Kreativne Europe.

Za sve druge oblike obuke i komunikacijskih inicijativa održanih izvan prethodno navedenog okvira  Komisija ne preuzima odgovornost.

Naveliko promoviran seminar na temu Kreativne Europe (http://creatives-europe.eu/joining-creative-europe-ws/) koji se održava na iste datume kao i prethodno navedeni, je privatna inicijativa Instituta DaVinci u Bruxellesu, te Europska komisija ne sudjeluje u njemu niti ima bilo kakve poveznice s njim.
 
Više...