Tri skockana praščića u Drnju - 2. ožujka 2015.

    Prvog tjedna u ožujku, Ruksak (pun) kulture je u Koprivničko-križevačku županiju doveo predstavu Tri skockana praščića u Dječji vrtić Vrapčić u Drnju.

     Program je polaznicima Dječjeg vrtića Vrapčić izveo Plesni centar Tala iz Zagreba. Interaktivno – plesni program osmislile su voditeljice Plesnog centra Tala Larisa Navojec i Tamara Curić, a uz njih, predstavu Tri skockana praščića izvode glumci Silvio Vovk i Petar Cvirn.

     Predstavu je gledalo 78 djece iz čak 6 vrtića. Djeci iz Dječjeg vrtića Vrapčić iz Drnja, pridružila su se djeca i odgajateljice iz DV Bambi iz Ždale, DV Zvončić iz Gole, DV Potočić iz Koprivničkih brega, DV Potočnice iz Sigeteca te DV Lastavica iz Peteranca.
     Uz ravnateljicu Snježanu Tišljarić i njezine odgajateljice Adrianu Široki i Ivanu Antolić, tu su bile i odgajateljice Jelena Posavec,  DV Bambi iz Ždale, Miljenka Subotičanec, DV Peteranec- Lastavica , Milka Novaković, DV Zvonči iz Gole, Sofija Krapinec DV Potočić iz Koprivničkih Brega te Dijana Lončarić, DV Potočnice iz Sigeteca.