Slušam, sudjelujem i uživam s harfom u Donjim Andrijevcima (14. travnja 2015.)

     Ruksak (pun) kulture  je, 14. travnja 2015. godine, ponovo doveo umjetničko-edukativni program u Donje Andrijevce. Ovoga puta program je izveden za Udrugu Leptir, koja se bavi odgojem i obrazovanjem predškolske djece. Uz djecu Igraonice Donji Andrijevci, u kulturnom centru su se pridružila djeca Igraonice Oprisavci, ali i neki učenici nižih razreda OŠ Viktor Car Emin. Za mališane je izveden program umjetničke organizacije HATHOR, Slušam, sudjelujem i uživam s harfom. Program je vodila harfistica Tajana Vukelić Peić.

     Prvi je dio programa Slušam, sudjelujem i uživam s harfom bio koncert tijekom kojeg je Tanja Vukelić Peić odsvirala brojne skladbe, kao na primjer Svadbenu s varijacijama Rudolfa Matza, kadencu iz baleta Orašar te temu iz filma Kum, ali i mnoge druge. Nakon završetka koncerta održana je radionica u kojoj su sva djeca probala svirati harfu. Neki su učili svirati pjesmu Sjaji sjaji zvijezdo mala, dok su drugi zvucima harfe pokušali opisati bajke koje su zamislili.

      Na programu je sudjelovalo 59 djece. Uz dopredsjednicu udruge Ivanu Škripek Kladarić bile su tu i odgajateljice Marina Alfedi, Nikolina Jagar i Irena Vuleta.