Priča mi se priča Teatra Poco Loco u Dječjem vrtiću Ciciban (9. lipnja 2015.)

    Teatar Poco Loco u sklopu programa Ruksak (pun) kulture 9. lipnja 2015. godine prvi je put gostovao u Dječjem vrrtiću Ciciban u Otočcu.
     Njihov program Priča mi se priča objedinjuje pripovijedanje, pratnju pripovijedanja ilustracijama na grafoskopu koje izvodi redateljica te glazbenu pratnju instrumenta. Djeci DV Ciciban, njih 35 od četvrte do sedme godine, glumci Teatra Poco Loco ispričali su dobro poznatu priču o Snjeguljici i sedam patuljaka.   
     Efekti koji su proizvedeni grafoskopom na zidu napravili su pravu čaroliju i oduševili su male gledatelje. Glasno čitanje stavlja knjigu u središte pažnje i važno je za razvoj djeteta, a obogaćeno je jednostavnim autorskim songovima, lako pamtljivim djeci, što je već za vrijeme izvedbe omogućilo sasvim novi doživljaj dobro poznate bajke.
     Nakon predstave glumci su održali radionicu s djecom i odgajateljicama u kojoj su djeca pričala priču, učila songove i jednostavnim dramskim vježbama izveli svoju varijantu priče.
     Radionici su prisustvovale odgajateljice Renata Marković, Katica Žubrinić, Jasminka Šimunić, asistenti Marijana Rončević i Irena Burušić i ravnateljica Lidija Sušić.
     Priču su ispričali  glumci Ana Majhenić, Marko Movre, Dunja Fajdić, Maja Katić, Lana Juranić i redateljica Renata Carola Gatica.