Izgradnja zajednice ritmom, zvukom i tišinom u Donjim Andrijevcima i Babinoj Gredi - 26. siječnja 2015.

Izgradnja zajednice ritmom, zvukom i tišinom u OŠ Viktor Car Emin, 26. siječnja 2015.

     Radionica Izgradnja zajednice ritmom, zvukom i tišinom koju vodi bubnjar Zabranjenog pušenja, Branko Trajkov-Trak u sklopu Ruksaka (punog) kulture, 26. siječnja 2015. godine izvedena je u Donjim Andrijevcima, u Brodsko-posavskoj županiji, za učenike Osnovne škole Viktor Car Emin.
     Učenici sedmih i osmih razreda na radionici Branka Trajkova-Traka saznali su kako se ritam, zvuk ali i tišina mogu iskorisitit za prenošenje emocija i poruka. U tome su im pomogli bunjevi i zvečke iz čitavog svijeta.
     Osim učiteljice glazbenog odgoja Helene Degmečić, programu su prisustvovali i knjižničar Darko Mihalina, pedagog Josip Mažar te ravnateljica Mirta Degmečić.
 

Radionica Izgradnja zajednice ritmom, zvukom i tišinom u OŠ Mijat Stojanović, 26. siječnja 2015.

     Nakon programa u Donjim Andrijevcima, Ruksak (pun) kulture zaputio se u susjednu Vukovarsko-srijemsku županiju, u Babinu Gredu, gdje je za učenike OŠ Mijat Stojanović ponovljen program bubnjara Zabranjenog pušenja, Branka Trajkova-Traka.
     Radionica je izazvala veliki interes djelatnika škole, tako da je učionica bila popunjena, ne smo učenicima sedmih i osmih razreda kojima je namijenjena, nego i nastavnicima.
     Uz učenike, na radionici su sudjelovale ravnateljica Đurđice Babić,učiteljica matematike Lucija Lucić, učiteljica engleskog Ivana Ivanković, učiteljica biologije/kemije/prirode Mirjana Lermajer te knjižničarka Anita Ujaković.
 


Donji Andrijevci





















Babina Greda