Odluka o djelomičnoj obustavi javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa - Hrvatski restauratorski zavod

Na temelju članaka 8. i 22. Statuta Hrvatskog restauratorskog zavoda i točke XVII. podtočke 5. Odluke o načinu raspisivanja i postupku provedbe javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa u Hrvatskom restauratorskom zavodu ravnateljica Hrvatskog restauratorskog zavoda donosi sljedeću
 
ODLUKU
o djelomičnoj obustavi javnog natječaja
za zasnivanje radnog odnosa
 
 
I.
Djelomično se obustavlja postupak Javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa, objavljenog dana 4. veljače 2022. godine u NN 16/2022, biltenu broj 24 Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, mrežnoj stranici Hrvatskog restauratorskog zavoda te Ministarstva kulture i medija RH za radno mjesto pod rednim brojem 5 VODITELJ ADMINISTRACIJE SLUŽBE ZA NEPOKRETNU BAŠTINU (SSS / VŠS) – jedan (1) izvršitelj (m/ž) u Službi za nepokretnu baštinu, rad na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, s probnim radom u trajanju do dva (2) ili tri (3) mjeseca, ovisno o stručnoj spremi izabranog kandidata, mjesto rada Zagreb.
 
II.
Postupak provedbe javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto iz točke I. ove odluke obustavlja se zbog bitno promijenjenih okolnosti nakon raspisivanja javnog natječaja.
 
III.
Ova odluka objavit će se u Narodnim novinama, na mrežnoj stranici Hrvatskog restauratorskog zavoda te Ministarstva kulture i medija RH.
 
IV.
Ova odluka stupa na snagu danom objave.
 
 
R a v n a t e l j i c a
dr. sc. Tajana Pleše