Odluka o djelomičnom poništenju javnog natječaja - Državni arhiv u Zagrebu

Na temelju članka 10. Statuta Državnog arhiva u Zagrebu te članka 24. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (NN 128/17, 47/18), ravnatelj donosi
 
ODLUKU
o djelomičnom poništenju javnog natječaja
 
I.
Djelomično se poništava javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa koji je objavljen u Narodnim novinama broj br. 5/2022 od 12.01.2022., biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje br. 7 od 12. 01. 2022., mrežnim stranicama Ministarstva kulture i medija RH te Državnog arhiva u Zagrebu za radno mjesto pod rednim brojem 2.  Arhivist u Odjelu za zaštitu arhivskog i registraturnog gradiva izvan arhiva, 1 izvršitelj, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.
 
II.
Postupak provedbe javnog natječaja za zasnivanje radnog odnosa za radno mjesto iz točke I. ove Odluke obustavlja se jer je odabrana kandidatkinja povukla svoju prijavu.
 
III.
Ova Odluka objavit će se u Narodnim novinama, na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Državnog arhiva u Zagrebu, Ministarstva kulture i medija RH te  na oglasnoj ploči Arhiva.
 
IV.
Odluka o ponovnom raspisivanju natječaja bit će objavljena na isti način kao i za prethodni natječaj.
 
V.
Ova Odluka stupa na snagu danom objave.
 

 
Ravnatelj

Darko Rubčić, prof.
arhivski savjetnik

 

Objava, 5.4.2022.