Odluka o o djelomičnoj obustavi javnog natječaja - Arheološki muzej u Splitu


Na temelju članka 20. Statuta Arheološkog muzeja u Splitu, ravnatelj Arheološkog muzeja u Splitu donosi sljedeću
 
O D L U K U
o djelomičnoj obustavi javnog natječaja
za prijam u javnu službu
 
 
 I.
Djelomično se obustavlja postupak javnog natječaja za prijam u javnu službu, KLASA: 612-05/22-01-1/06, URBROJ: 112-22-592, koji je objavljen dana 06. srpnja 2022. godine na web stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, web stranici i oglasnoj ploči Arheološkog muzeja u Splitu, te mrežnim stranicama Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske za radno mjesto:
 
  • pod rednim brojem 1. Čistačica, 1 izvršitelj/ica na određeno puno radno vrijeme (zamjena za privremeno odsutnog radnika), probni rad 1 (jedan) mjesec, mjesto rada Split i Solin;
 
  • pod rednim brojem 2. Čuvar-portir, 2 izvršitelja/ice na određeno, puno radno vrijeme (zamjena za privremeno odsutne radnike), probni rad 2 (dva) mjeseca, mjesto rada Split i Solin, u dijelu koji se odnosi za prijam u radni odnos 1 (jednog) od ukupno 2 (dva) tražena izvršitelja, mjesto rada Split.
 
II.
Postupak provedbe javnog natječaja za prijam u radni odnos na radno mjesto pod rednim brojem 1. Čistačica obustavlja se jer se u roku određenim natječajem nije prijavio niti jedan kandidat.
 
 
III.
Postupak provedbe javnog natječaja za prijam u radni odnos na radno mjesto pod rednim brojem 2. Čuvar-portir, mjesto rada Split, obustavlja se jer se privremeno odsutni radnik vratio na rad.

 
IV.
Ova Odluka objavit će se na web stranici i oglasnoj ploči Arheološkog muzeja u Splitu te na mrežnim stranicama Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske.
 
 
V.
Ova Odluka stupa na snagu danom objave.
 
                                                                                               
Ravnatelj
 
                                                                                                dr. sc. Ante Jurčević
 
                                                                        
Split, 22. srpnja 2022.