Natječaj za zasnivanje radnog odnosa - Gradsko kazalište mladih Split

Temeljem odredbe članka 17. Statuta Gradskog kazališta mladih te članka 7. Pravilnika o radu, ravnatelj Gradskog kazališta mladih raspisuje

 
NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta voditelja prodaje, jedan izvršitelj, na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu, uz probni rad od 6 mjeseci
 
 
Uvjeti:
- VSS ili VŠS s područja društvenih znanosti
- 3 godine radnog staža
- znanje jednog svjetskog jezika
- poznavanje rada na računalu.
 
Kratak opis poslova:
- vodi evidenciju o održavanju predstava, prihodu i broju posjetitelja
- ugovara predstave na matičnoj pozornici rukovodeći se važećim godišnjim kriterijima o broju predstava i popunjenosti gledališta
- ugovara predstave na gostovanjima
- organizira pripremu i nabavku potrebnog propagandnog materijala (programi Kazališta, programske knjižice i plakati kazališnih predstava i dr.)
- distribuira propagandni materijal
- brine o internom informiranju o pitanjima iz domene svog radnog mjesta (raspored predstava, pokusa, gostovanja i slično)
- dežura na predstavama
- obavlja i druge poslove po uputama ravnatelja.

Kandidati su dužni uz vlastoručno potpisanu prijavu na natječaj (u kojoj je potrebno navesti ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu te valjanu adresu stanovanja) priložiti:
 
- životopis
- dokaz državljanstva (domovnica ili osobna iskaznica)
- dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (diploma)
- dokaz o radnom stažu (elektronički zapis ili potvrda o podacima evidentiranim u bazi podataka Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
- dokaz o znanju svjetskog jezika (uvjerenje škole za strane jezike ili indeks)
- dokaz o poznavanju rada na računalu (uvjerenje odgovarajuće škole ili vlastoručno 
   potpisana izjava o poznavanju rada na računalu).
 
Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola. Izrazi koji se koriste u ovom natječaju, a imaju rodno značenje, koriste se neutralno i odnose se jednako na ženski i muški spol.

Isprave se prilažu u preslici, a izabrani kandidat predočit će dokumentaciju u izvorniku/ovjerenoj preslici.
Prijavom na natječaj kandidati dozvoljavaju Gradskom kazalištu mladih da prikuplja, koristi i obrađuje njihove osobne podatke navedene u prijavi i priloženoj dokumentaciji samo u svrhu provedbe natječajnog postupka kao i objave obavijesti o rezultatima natječaja, a sukladno propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka.

Ako kandidat ostvaruje prednost pri zapošljavanju prema posebnim propisima, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima te je dužan uz prijavu na natječaj priložiti svu potrebnu dokumentaciju iz koje je vidljivo spomenuto pravo, sukladno posebnom propisu.

Osobe koje pravo prednosti pri zapošljavanju ostvaruju temeljem odredbi Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji („Narodne novine“ broj 121/17, 98/19 i 84/21), dužne su uz prijavu na natječaj dostaviti dokaze iz članka 103. citiranog Zakona, koji se mogu pronaći na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//
Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf
)


Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja. Prijave se dostavljaju na adresu:
Gradsko kazalište mladih, Split, Trg Republike 1, s naznakom „Za natječaj“.

Natječaj traje od 26. kolovoza 2022.
Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u tekstu ovoga natječaja. Nepotpune i nepravovremeno pristigle prijave, kao i prijave kandidata koji ne ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, neće se razmatrati.

Kandidati koji ispunjavaju uvjete propisane natječajem i uđu u uži izbor bit će pozvani na razgovor i/ili pisanu provjeru znanja radi provjere stručnih znanja, sposobnosti i vještina na temelju čega će se izvršiti konačni izbor kandidata. Za kandidate koji se ne odazovu pozivu na razgovor/provjeru smatrat će se da su odustali od natječaja.

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni objavom na službenoj web stranici Gradskog kazališta mladih www.gkm.hr u odjeljku O KAZALIŠTU – NATJEČAJI, sukladno čl. 10. st. 1. toč. 10. Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13, 85/15 i 69/22), u roku od 8 dana od isteka roka za donošenje odluke o izboru kandidata za radno mjesto. Dostava odluke smatra se obavljenom istekom osmog dana od dana objave odluke na internetskoj stranici. Kandidati koji su se pozvali na pravo prednosti bit će obaviješteni i sukladno odredbama zakona.
 
RAVNATELJ:
 
Ivo Perkušić 
Objava, 26.8.2022.