9. - 10. srpnja 2018. - Ministrica kulture u posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek boravit će u posjetu Dubrovačko-neretvanskoj županiji od 9. do 10. srpnja 2018. godine. 


U ponedjeljak, 9. srpnja 2018. godine, ministrica će posjetiti Općinu Ston gdje će zajedno sa suradnicima obići radove na Stonskim zidinama.

U utorak, 10. srpnja 2018. godine, ministrica kulture sudjelovat će na svečanom otvorenju obnovljene Biskupske palače i otvorenju 69. Dubrovačkih ljetnih igara u Dubrovniku.
  
Svečanim otvorenjem i blagoslovom obnovljene Biskupske palače u Dubrovniku obilježava se završetak obnove Biskupske palače čime su se stekli uvjeti za povratak dubrovačkog biskupa u povijesni prostor unutar zidina Grada.
Povodom otvorenja 69. Dubrovačkih ljetnih igara ministrica će istoga dana sudjelovati na Svečanoj sjednici Festivalskog vijeća i svečanom otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara. 69. Dubrovačke ljetne igre održavaju se od 10. srpnja do 25. kolovoza, a oko 80 dramskih, glazbenih, plesnih, folklornih i drugih programa izvest će gotovo 2.000 umjetnika iz cijelog svijeta na 20 ambijentalnih lokacija.