27. lipnja 2018. - Predstavljanje Izvješća „Uloga javnih politika u razvoju poduzetničkih i inovativnih potencijala u kulturnom i kreativnom sektoru“

Ministarstvo kulture organizira predstavljanje izvješća pod nazivom „Uloga javnih politika u razvoju poduzetničkih i inovativnih potencijala u kulturnom i kreativnom sektoru" koje je Europska komisija objavila u ožujku 2018. godine. 

 
Izvješće je nastalo kao rezultat rada predstavnika država članica kojih su održavali sastanke u okviru Otvorene metode koordinacije (OMK) koje je Europska komisija organizirala slijedom Plana rada za kulturu 2015. - 2018. Europskog Vijeća.  
 
Otvorena metoda koordinacije (OMK) je posebna metoda rada između država članica Europske unije kojom se potiče razgovor o temama i problemima koji su zajednički državama članicama EU.
 
Izvješće će predstavit gđa. Sylvia Amann, predsjedavajuća OMK radne skupine na temu kulturnog i kreativnog sektora u srijedu, 27. lipnja u dvorani Multimedijalnog centra Muzeja Mimara (prizemlje, Rooseveltov trg 5, 10000 Zagreb) s početkom u 14:00 sati. Predstavljanje će biti na engleskom jeziku u trajanju od sat vremena uz osiguran prijevod.

Molimo da Vaš dolazak potvrdite najkasnije do utorka, 26. lipnja 2018. godine u 13 sati na sljedeću adresu: Pia.Sopta@min-kulture.hr