Natječaj za zasnivanje radnog odnosa - Gradsko kazalište mladih Split


Temeljem čl. 17. Statuta  te čl. 7. Pravilnika o radu, ravnatelj Gradskog kazališta mladih raspisuje
 
NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta garderobijerke, jedan izvršitelj/izvršiteljica, na određeno vrijeme
(zamjena do povratka radnice s bolovanja)
 
 
Uvjeti:
  • SSS
  • jedna godina radnog staža na istim ili sličnim poslovima.
 
Uz prijavu, natjecatelji su dužni priložiti životopis, kopiju svjedodžbe, kopiju osobne iskaznice,  potvrdu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o stažu, dokaz o obavljanju poslova garderobijera ili sličnih poslova (kopija ugovora ili potvrda poslodavca).
Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola (čl. 13. st. 2. Zakona o ravnopravnosti spolova, NN 116/03). Pravo prednosti pri zapošljavanju kandidati ostvaruju prema posebnim propisima, o čemu su dužni priložiti dokaze o priznatom statusu iz kojeg je vidljivo navedeno pravo.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju sukladno članku 102. stavku 1.-3. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN br. 121/17) uz prijavu na natječaj dužni su, pored svih dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, priložiti i dokumentaciju propisanu člankom 103. stavkom 1. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (poveznica na internetsku stranicu Ministarstva hrvatskih branitelja na kojoj su navedeni dokazi potrebni za ostvarivanje prva prednosti pri zapošljavanju: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

Nekompletne i nepravodobno podnesene prijave neće se razmatrati. Rok za podnošenje prijava je 8 dana, a počinje teći 22. ožujka 2019.
Prijave dostaviti na adresu: Gradsko kazalište mladih, Split, Trg Republike 1, Split. O rezultatu izbora kandidati će bit obaviješteni putem web stranica Gradskog kazališta mladih, dok će kandidati koji su se pozvali na pravo prednosti biti obaviješteni i sukladno odredbama zakona.
Ravnatelj
Belmondo Miliša

 
Objava, 22.3.2019.