Natječaj za radno mjesto kustosa/ice - Tiflološki muzej

Na temelju Pravilnika o unutarnjem  ustrojstvu i načinu rada Tiflološkog muzeja od 27. 02. 2015. i Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama, NN 128/17 od 07. prosinca 2017. Tiflološki muzej raspisuje
 
JAVNI NATJEČAJ
Za prijem zaposlenika na radno mjesto:

KUSTOS
1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme, do povratka djelatnice s bolovanja
 
 
Opći uvjeti:
  • završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij ili visoka stručna sprema sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju.
 
Posebni uvjeti:
  • smjer: Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet, Filozofski fakultet: informacijske znanosti
(muzeologija) i povijest umjetnosti, Prirodoslovno-matematički fakultet  
  • položen stručni ispit za muzejsko zvanje kustos
  • aktivno znanje jednog svjetskog jezika
  • poznavanje rada na računalu
  • probni rad 6 mjeseci
 
Na natječaj se mogu javiti i kandidati bez položenog stručnog ispita uz uvjet polaganja po stjecanju uvjeta za pristup stručnom ispitu.
Ugovor o radu sa izabranim kandidatom sklapa se na određeno vrijeme uz uvjet probnog rada u trajanju od šest mjeseci.
Način provjere radne i stručne sposobnosti: provjerom obavljenih poslova u probnom roku.
 
Uz pisanu prijavu na oglas potrebno je priložiti životopis, pisane dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta te uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci).
 
Prijave na natječaj s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama na adresu: Tiflološki muzej, Šenoina 34/III Zagreb, s naznakom “za natječaj”.
 
Nepotpune ili nepravovremene prijave neće se razmatrati.
Kandidati će o testiranju, kvalifikacijskom razgovoru, užem izboru i rezultatima natječaja biti obaviješteni putem e-maila. Osobni podaci kandidata prikupljaju se i obrađuju isključivo u svrhu provođenja postupka javnog natječaja te se u skladu s relevantnim zakonskim i podzakonskim propisima čuvaju i uništavaju.

 
 
Ravnateljica 
mr. sc. Željka Bosnar Salihagić

 
Objava, 18.9.2019.