Natječaj za popunu slobodnih radnih mjesta - Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U ZAGREBU
Zagreb, Trg Republike Hrvatske 15
objavljuje
 

N A T J E Č A J

                                   za popunu slobodnih radnih mjesta  
 
 
 1. KROJAČ ŽENSKIH KOSTIMA- 1 izvršitelj

UVJETI:
- SSS tekstilnog smjera ili KV krojač
- 1 godina radnog staža
- probni rad 2 mjeseca
- provjera zahtijevanih znanja i vještina 

Opis radnog mjesta: Izvodi sve krojačke radove (kroji i šiva), po nalogu radi kao ispomoć u garderobi, obavlja svu potrebnu pripremu za svoju djelatnost i sve stručne poslove po nalogu voditelja ženske krojačnice.
Radni odnos zasniva se na neodređeno vrijeme.
Uz molbu i životopis kandidati su obvezni priložiti i preslik svjedodžbe o završenom obrazovanju te ispis radnog staža izdan od strane Zavoda za mirovinsko osiguranje.
 
 
2. KOSTIMER MUŠKE GARDEROBE U KAZALIŠTU - GARDEROBIJER - 1 izvršitelj    
 
UVJETI:
- SSS tekstilnog smjera ili KV krojač
- poznavanje jednog stranog jezika
- probni rad 2 mjeseca
- provjera zahtijevanih znanja i vještina

Opis radnog mjesta: Radi sve poslove vezane uz garderobu (održavanje, prepravljanje kostima i sl.), asistira prilikom oblačenja umjetnika, prema nalogu obavlja poslove garderobijera obuće i radi kao ispomoć u krojačnici, obavlja svu potrebnu pripremu za svoju djelatnost i sve stručne poslove po nalogu voditelja muške krojačnice.
Radni odnos zasniva se na neodređeno vrijeme. Uz molbu i životopis kandidati su obvezni priložiti i preslik svjedodžbe o završenom obrazovanju i preslik potvrde o poznavanju stranog jezika ili prijepis ocjene.    
 
3. VODITELJ KAZALIŠNE BRAVARIJE – 1 izvršitelj    
 

UVJETI:
- SSS, VKV bravar
- 3 godine radnog staža
- probni rad 2 mjeseca
- provjera zahtijevanih vještina
- varilački atest

Opis radnog mjesta: organizira, vodi i nadzire rad u bravariji prema zahtjevima voditelja odjela i scenografa, samostalno izvodi sve bravarske radove za scenu i održavanje, obavlja svu potrebnu pripremu za svoju djelatnost, po nalogu prisustvuje tehničkim pokusima, obavlja ostale stručne poslove po nalogu voditelja scenske proizvodnje, vodi evidenciju o potrošnji materijala po pojedinačnom elementu scenografije s ciljem izrade izračuna obračuna pojedinačne predstave.
Radni odnos zasniva se na neodređeno vrijeme.
Uz molbu i životopis kandidati su obvezni priložiti i preslik svjedodžbe o završenom obrazovanju, ispis radnog staža izdan od strane Zavoda za mirovinsko osiguranje i preslik varilačkog atesta.
 
4. VLASULJAR - 1 izvršitelj
 
UVJETI:
- SSS frizer
- probni rad 2 mjeseca
- provjera zahtijevanih znanja i vještina

Opis radnog mjesta: Obavlja sve frizerske i vlasuljarske radove u radionici i garderobama, obavlja svu potrebnu pripremu za svoju djelatnost i sve stručne poslove po nalogu voditelja maskersko-vlasuljarske radionice.
Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme do povratka djelatnice na radno mjesto.
Uz molbu i životopis kandidati su obvezni priložiti preslik svjedodžbe o završenom obrazovanju.
 

5. ZAMJENIK VOĐE DIONICA DRUGIH VIOLINA - 1 izvršitelj

UVJETI:
- Završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, kao i osoba koja je stekla visoku stručnu spremu sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju iz umjetničkog područja, polje glazbene umjetnosti, studij violine.
 - Radni odnos zasniva se na  određeno vrijeme a do povratka djelatnice s bolovanja.                                                                                            

Uz molbu i životopis, kandidati su obavezni priložiti i preslik diplome.
Obavezna audicija, održati će se 10.01.2020.                
Opis radnog mjesta: prema nalogu vođe dionice mijenja istoga, sjedi na jednom od prva dva pulta, norma: 20 termina mjesečno.
 

6. RADNIK NA POZORNICI U KAZALIŠTU – 2 izvršitelja
 
UVJETI:
- KV

Radni odnos zasniva se za jednog izvršitelja na neodređeno vrijeme, a za drugog na određeno vrijeme do povratka djelatnika s bolovanja,  – probni rad 2 mjeseca.
Opis radnog mjesta: Radi sve poslove na pozornici vezane uz montažu, promjene dekora i scenske efekte, po nalogu radi na održavanju i transportu, obavlja sve stručne poslove po nalogu voditelja smjene pozornice.
Uz molbu i životopis kandidati su obvezni priložiti i preslik svjedodžbe o završenom obrazovanju.

Ako kandidat ostvaruje pravo prednosti po posebnom zakonu dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, te osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, priložiti presliku dokumenata kojima se dokazuju okolnosti na temelju kojih ostvaruje pravo prednosti.
Kandidati koji ostvaruju pravo na prednost prilikom zapošljavanja sukladno članku 102. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva branitelja:https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843
Prijave  s životopisom te dokazima o ispunjavanju traženih uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave natječaja  na adresu: Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 15, 10 000 Zagreb“.
Nepotpune i nepravovremene prijave za sva navedena radna mjesta neće se razmatrati.
 
 
                                                                       Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu


 
Objava, 12.12.2019.