Natječaj za popunu slobodnih radnih mjesta - Arheološki muzej Istre


ARHEOLOŠKI MUZEJ ISTRE
Carrarina 3, 52100 Pula
Fax. 052/351-333
                                                                                                           
 
Temeljem članka 32. Statuta Arheološkog muzeja Istre u Puli, ravnatelj muzeja raspisuje
 
 
NATJEČAJ ZA RADNO MJESTO
receptant/ica-prodavač/ica-portir/ka - dvadesetdva izvršitelja/ica

 
 
Uvjeti:           
 
  • SSS
  • Poznavanje rada na PC-u
  • Poznavanje jednog stranog jezika
 
 
Ugovor o radu sklapa se na određeno vrijeme, uz probni rok od 30 dana, a zbog povećanog obima posla za vrijeme turističke sezone.
 
Uz prijavu na natječaj obvezno je priložiti skenirane dokumente:
  • dokaz o stečenoj stručnoj spremi
  • domovnicu
  • dokaz o poznavanju stranog jezika
  • uvjerenje o nekažnjavanju (ne starije od 6 mjeseci)
  • kratki životopis 

Kandidat koji ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i ima prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima. Da bi ostvario pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidat koji ispunjava uvjete za ostvarivanje toga prava, dužan je uz prijavu na natječaj priložiti sve dokaze o ispunjavanju traženih uvjeta, kao i rješenje o priznatom statusu, odnosno potvrdu o priznatom statusu iz koje je vidljivo spomenuto pravo, dokaz iz kojeg je vidljivo na koji način je prestao radni odnos kod posljednjeg poslodavca (ugovor, rješenje, odluka i sl.), te dokaz da je nezaposlen (uvjerenje ili evidencijski list Hrvatskog zavoda za zapošljavanje).
Nepravodobne i nepotpune zamolbe neće biti razmatrane. Potpunom se smatra zamolba koja kumulativno sadrži: podatke o kandidatu, e mail adresu  za primanje obavijesti te sve dokumente zatražene u tekstu natječaja.

Odabir će biti izvršen nakon provedenog testiranja o poznavanju rada na računalu, poznavanja jezika te intervjua s kandidatima.
Vrijeme i mjesto  održavanja testiranja bit će objavljeni na web stranici Arheološkog muzeja Istre: www.ami-pula.hr
Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave natječaja u Narodnim novinama. Prijave na natječaj i skenirani dokumenti dostavljaju se isključivo elektroničkom poštom na adresu: tajnica.ami@gmail.com , s naznakom „Natječaj za radno mjesto receptant/ica-prodavač/ica-portir/ka“. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni elektroničkom poštom u roku od 15 dana od dana izbora kandidata.
 

ARHEOLOŠKI MUZEJ ISTRE
Ravnatelj
Darko Komšo
Muzejski savjetnik
 


Objava, 01.03.2019.