Natječaj za tri radna mjesta - Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu

HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U ZAGREBU
Zagreb, Trg Republike Hrvatske 15
objavljuje
 

N A T J E Č A J

                                   za popunu slobodnih radnih mjesta  
 
 
  1. PJEVAČ OPERNOG ZBORA - ALT- 1 izvršitelj
UVJETI:
  • Završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, kao i osoba koja je stekla visoku stručnu spremu sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju iz umjetničkog područja, polje glazbene umjetnosti ili visoko obrazovanje iz drugog područja uz najmanje 3 godine rada u profesionalnom zboru.
  • Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme do povratka djelatnice s bolovanja.
  • Uz molbu i životopis, kandidati su obavezni priložiti i preslik diplome.                               
    Obavezna audicija, održati će se 19.12.2019. u zborskoj pokusnoj dvorani  (soba 312).          
      2.  VODITELJ PRIJEVOZA I DOSTAVE – 1 izvršitelj    
 
UVJETI:

         - SSS, KV vozač
         - 5 godina radnog staža
         - probni rad 2 mjeseca
         - vozačka dozvola B kategorije
         - Opis radnog mjesta: koordinira s ostalim službama i direkcijama poslove prijevoza i dostave, upravlja službenim vozilom za potrebe prijevoza osoblja kazališta po nalogu Intendantice, prevozi goste po nalogu Intendantice, po potrebi vozi na službena putovanja djelatnike i goste Kazališta po nalogu Intendantice, obavlja poslove dostave, obavlja ostale poslove iz područja po nalogu Uprave.

Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme, do povratka djelatnika s bolovanja.
Uz molbu i životopis kandidati su obvezni priložiti i preslik svjedodžbe o završenom obrazovanju, ispis radnog staža izdan od strane Zavoda za mirovinsko osiguranje i preslik vozačke dozvole.
 
  1. ELEKTRIČAR - RASVJETLJIVAČ- 1 izvršitelj
UVJETI:
  • SSS elektrotehničkog smjera ili KV elektrotehničkog smjera
  • poznavanje jednog stranog jezika
  • probni rad 2 mjeseca
Opis radnog mjesta: Radi sve poslove vezane uz rasvjetu, održavanje i scenske efekte, obavlja svu potrebnu pripremu za svoju djelatnost, prema nalogu radi i poslove ostalog održavanja, pomaže na utovaru i istovaru na gostovanjima, obavlja sve stručne poslove po nalogu voditelja rasvjete.
Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme a do povratka djelatnika s neplaćenog dopusta.
Uz molbu i životopis kandidati su obvezni priložiti preslik svjedodžbe o završenom školovanju, preslik potvrde o poznavanju stranog jezika (ili prijepis ocjene).
 
          Ako kandidat ostvaruje pravo prednosti po posebnom zakonu dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, te osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, priložiti presliku dokumenata kojima se dokazuju okolnosti na temelju kojih ostvaruje pravo prednosti.
Kandidati koji ostvaruju pravo na prednost prilikom zapošljavanja sukladno članku 102. Zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, uz prijavu na javni natječaj dužni su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i sve potrebne dokaze dostupne na poveznici Ministarstva branitelja:https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843
Prijave  s životopisom te dokazima o ispunjavanju traženih uvjeta podnose se u roku od 8 dana od dana objave natječaja na adresu: Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu, Trg Republike Hrvatske 15, 10 000 Zagreb“.
 
Nepotpune i nepravovremene prijave za sva navedena radna mjesta neće se razmatrati.
 
 
                                                        Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu
 

Objava, 29.11.2019.