15. prosinca 2016. - Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek prisustvovat će potpisivanju ugovora u okviru Operativnoga programa „Konkurentnost i kohezija“

Ministrica kulture dr. sc. Nina Obuljen Koržinek prisustvovat će potpisivanju ugovora za projekte „Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija“ i „Na zrnu soli“ predložene u okviru poziva kojim se dodjeljuju bespovratna sredstva „Priprema i provedba Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine“, unutar Operativnoga programa „Konkurentnost i kohezija“ za financijsko razdoblje 2014. ‒ 2020. 


     Ugovore će potpisati ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić i ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric.
     Potpisivanju će nazočiti ravnateljica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić i načelnik Općine Ston Vedran Antunica.
 
     Svečano potpisivanje održat će se u četvrtak, 15. prosinca 2016. godine u prostorijama Palače Ranjina u Dubrovniku i Općine Ston. Nakon potpisivanja ugovora sudionici će se prigodno obratiti javnosti i medijima.