28. travnja 2021. - Završno događanje Deska Kreativne Europe – Kultura „Zamišljeno.Stvoreno.Podijeljeno.“

Ministrica kulture i medija dr. sc. Nina Obuljen Koržinek sudjelovat će na završnom događanju obilježavanja kraja programa Kreativna Europa koje će se u organizaciji Deska Kreativna Europa – Ureda Kultura održati u okviru kampanje Zamišljeno.Stvoreno.Podijeljeno. / Imagined.Created.Shared. u srijedu, 18. travnja 2021. godine s početkom u 11 sati.

Kampanja se proteklih mjeseci provodila u povodu obilježavanja kraja Programa Kreativna Europa (2014. – 2020. ), a okupila je više od 250 sudionika koji su se bavili temama mobilnosti i razvoja publike u kulturi te digitalizacijom u području kulture.
 
Na završnom događanju bit će najavljen novi program Kreativna Europa (2021. – 2027.) te predstavljena publikacija pod nazivom KREATIVNA EUROPA (2014. – 2020.): HRVATSKA ISKUSTVA u kojoj su predstavljene aktivnosti, projekti i inicijative koje su kroz program Kreativna Europa ostvarili mnogobrojni hrvatski korisnici.

Prijenos uživo događanja bit će moguće pratiti  putem Facebook stranice Creative Europe Desk- Culture Office Croatia ili DKE – Kultura HR YouTube kanala.