20. prosinca 2021. - Dodjela nagrade za najbolje knjižare i antikvarijate

Na kraju smo Godine čitanja u kojoj je Ministarstvo kulture i medija mnogim programima, od kojih se većina redovno provodi već godinama, dodatno ojačao sve segmente tzv. knjižnog lanca – od književnika i prevoditelja, preko nakladnika knjiga i časopisa, organizatora književnih festivala i sajmova do knjižara i knjižnica, narodnih, školskih, sveučilišnih i specijalnih, zahvaljujući kojima knjiga dolazi u sve dijelove Hrvatske i do svih generacija čitateljske publike.

Nakon predstavljanja programa Rođeni za čitanje, preostao nam je još jedan od novih programa koji su pokrenuti u sklopu Godine čitanja, a riječ je o Nagradi za najbolje knjižare i antikvarijate, koja će se dodijeliti u ponedjeljak, 20. prosinca u 12,00 sati u malom predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Uz poziv da nam se pridružite na dodjeli nagrade, u susret blagdanskom ozračju darivanja, pripremili smo još jedan u nizu promotivnih video spotova promoviranja knjige i čitanja s porukom #darujknjigu.

Nadamo se da ćete u vašem mediju i njegovim društvenim mrežama pronaći mjesta i za ovu poruku, kako bismo svi zajedno dali još jednu snažnu podršku čitanju, na kraju Godine čitanja.