12. prosinca 2014. - Treći okrugli stol u sklopu programa Kap priče na dlanu: Ususret Bologni iz Zagreba

Treći u nizu okruglih stolova u sklopu programa Kap priče na dlanu: Ususret Bologni iz Zagreba koji je započeo u listopadu 2014. godine, a održavat će se do ožujka 2015. godine u Talijanskom Institutu za kulturu u Zagrebu kao najava hrvatskog nastupa na Sajmu dječje knjige u Bologni 2015. 


     Okrugli stol na temu Kampanje čitanja djeci i knjiga kao poluga školskog kurikuluma: Planovi i iskustva održat će se u petak, 12.12.2014. godine u 16:00 sati.
     Sudjeluju: Lara Hölbling Matković (urednica i prevoditeljica) Sanja Pribić (ilustratorica i spisateljica), Ana Đokić (spisateljica i "izazivačica" pisanja) i Maja Zrnčić (voditeljica izrade strategije poticanja čitanja Ministarstva kulture RH). Voditeljica okruglog stola je dr. sc. Nataša Govedić.
    Istog dana u 9:45 održat će se i dječja radionica pod nazivom Kombinirana tehnika - odnos slike i teksta na kojoj je gošća ilustratorica Ana Kadoić. Na radionici će sudjelovati učenici Osnovne škole Ivana Gundulića iz Zagreba. Voditeljica dječje radionice je Hana Lukas Midžić.
    Sve novosti o projektu možete pratiti na facebook stranici: https://www.facebook.com/zivavodapripovijeda.
    Više podataka o samom programu: Živa voda pripovijeda .pdf