Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Uputa za prijavitelje na Program dodjele bespovratnih sredstava neprofitnim medijima

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU:
NACRT UPUTA ZA PRIJAVITELJE U PROGRAM
DODJELE BESPOVRATNIH SREDSTAVA NEPROFITNIM MEDIJIMA

 
 
27. svibnja 2014. godine
 
       Otvaramo savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Uputa za prijavitelje na Program dodjele bespovratnih sredstava neprofitnim medijima.
 
       Programom se žele postići određeni opći i posebni ciljevi. Opći cilj je jačanje kritičkog kapaciteta i društvenog utjecaja neprofitnih medija, a posebni ciljevi su profesionalizacija novinarskog i autorskog rada u neprofitnim medijima, širenje informativnog opsega (broja tema) i relevantnosti sadržaja (pozadine informacija) postojećih općih i specijaliziranih neprofitnih medija kao i osnivanje novih neprofitnih medija.
 
       Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da dostave svoje načelne primjedbe i prijedloge na cjelokupni tekst, kao i konkretne prijedloge na pojedine dijelove teksta Nacrta, uz jasna obrazloženja i to putem obrasca sudjelovanja.
 
       Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: javna.rasprava-neprofitni.mediji@min-kulture.hr najkasnije do 6. lipnja 2014. godine.

       Zbog tehničkih problema s navedenom e-mail adresom produžujemo savjetovanje sa zainteresiranom javnošću za 2 dana, zaključno do 8. lipnja 2014. godine te vas molimo da svoje priloge šaljete na adresu: neprofitnimediji@min-kulture.hr 
 
       Po završetku procesa savjetovanja rezultati internetskog savjetovanja bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva.