Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Pravilnika o izmjeni Pravilnika o statusu i financiranju Pulskoga filmskog festivala

 SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU:
NACRT PRAVILNIKA O IZMJENI PRAVILNIKA O STATUSU I FINANCIRANJU PULSKOGA FILMSKOG FESTIVALA
 
11. travnja 2014. godine
 
 
Otvaramo savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu Pravilnika o izmjeni Pravilnika o statusu i financiranju Pulskoga filmskog festivala.
 
Pulski filmski festival kulturna je manifestacija od nacionalnoga značenja koja svojim programom njeguje i promiče umjetničke vrijednosti suvremenoga hrvatskog i međunarodnoga filmskog stvaralaštva te naslijeđe hrvatske i svjetske kulturne baštine na području filmske umjetnosti i od njezina je posebna interesa.
 
Ovim Nacrtom Pravilnika dodatno se uređuje način imenovanja članova Umjetničkog savjeta Pulskoga filmskog festivala.
 
Cilj i svrha internetskog savjetovanja je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o Nacrtu Pravilnika o izmjeni Pravilnika o statusu i financiranju Pulskoga filmskog festivala. Pozivaju se predstavnici zainteresirane stručne javnosti da dostave svoje načelne primjedbe i prijedloge na cjelokupni tekst, kao i konkretne prijedloge na pojedine članke predložene u Nacrtu, uz jasna obrazloženja i to putem obrasca sudjelovanja.
 
Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: ppff@min-kulture.hr  najkasnije do 26. travnja 2014. godine.
 
Po završetku procesa savjetovanja rezultati internetskog savjetovanja bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva.