Odluka o djelomičnoj obustavi natječaja - Hrvatski državni arhiv

Na temelju članka 40. Statuta Hrvatskog državnog arhiva, ravnateljica Hrvatskog državnog arhiva donosi sljedeću
 
ODLUKU
o djelomičnoj obustavi natječaja
 
I.
Obustavlja se dio natječaja objavljen u Narodnim novinama br. 88 od 12. kolovoza 2015., Biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje broj 152 i na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje 12. kolovoza 2015. te na web-stranicama Hrvatskog državnog arhiva, u dijelu koji se odnosi na radna mjesta pod brojevima:
2. Viši/a stručni/a savjetnik/ca za informatiku, 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom. Natječaj za ovo radno mjesto obustavlja se iz razloga što niti jedan od kandidata koji su pristupili pisanom testiranju, nije postigao zadovoljavajuće rezultate
3. Specijalist/ica određene struke u Fotolaboratoriju, 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme s punim radnim vremenom (zamjena za bolovanje). Natječaj za ovo radno mjesto obustavlja se iz razloga što se na natječaj prijavio jedan kandidat koji ne ispunjava formalne uvjete natječaja.
6. Specijalist/ica suradnik/ca za izdavačku djelatnost i promidžbu, 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme s punim radnim vremenom. Natječaj za ovo radno mjesto obustavlja se iz razloga što kandidati koji su prošli pisano testiranje nisu postigli zadovoljavajuće uvjete na razgovoru (intervjuu).

II.
Ova Odluka objavit će se na internetskim stranicama Hrvatskog državnog arhiva.
 
III.
Odluka stupa na snagu danom donošenja.
 
                                                                                                   
   RAVNATELJICA 
                                                                                                      Dr. sc. Vlatka Lemić
 
Objava, 30.9.2015.