Javni natječaj za prijem zaposlenika: spremačica (m/ž) - Državni arhiv u Zagrebu

„Temeljem izdane suglasnost za zapošljavanje (Klasa: 112-01/15-01/0431 Urbroj: 532-06-02-02/6-15-03 od 13. srpnja 2015. godine), članka 25. Statuta Državnog arhiva u Zagrebu, a u skladu s odredbama Pravilnika o radu Državnog arhiva u Zagrebu i Pravilnika o unutarnjem ustroju, radnim mjestima i načinu rada Državnog arhiva u Zagrebu, ravnateljica Arhiva raspisuje
 
JAVNI NATJEČAJ

 
za prijem zaposlenika:

1. spremačica (m/ž) u Općem odjelu - 2 izvršitelja na neodređeno vrijeme


Uvjeti za radno mjesto:

- NŠS,
- jedna godina radnog iskustva na poslovima čišćenja;
- probni rad 30 dana

     Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Pravo prednosti pri zapošljavanju kandidati ostvaruju prema posebnim propisima, o čemu su dužni priložiti dokaze o priznatom statusu iz kojih je vidljivo navedeno pravo.
 
     Uz pisanu prijavu na javni natječaj potrebno je priložiti sljedeće dokaze u izvorniku ili preslici, kojima kandidat dokazuje da ispunjava formalne uvjete natječaja:

- životopis
- uvjerenje o državljanstvu ili presliku osobne iskaznice
- preslika svjedodžbe o završenoj osnovnoj školi
- dokaz o radnom iskustvu (ugovor o radu ili rješenje o rasporedu ili potvrda poslodavca o radnom iskustvu na odgovarajućim poslovima)
- elektronički zapis Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, s podacima iz matične evidencije
 
     Za kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja provest će se obvezno testiranje, i to: provjera posebnih znanja i vještina (materijali, sredstva, tehnike).

     Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati. Osobe koje podnesu nepotpune ili nepravovremene prijave na natječaj ne smatraju se kandidatima prijavljenim na natječaj. Rok za podnošenje prijava je 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama. Pisane prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta natječaja dostavljaju se Državnom arhivu u Zagrebu, na adresu: Državni arhiv u Zagrebu, Opatička 29, 10000 ZAGREB s naznakom: „Za natječaj“.
     O rezultatima izbora kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.


Državni arhiv u Zagrebu“

                                                                                         Ravnateljica

                                                                                 doc.dr.sc. Živana Heđbeli

 

Objava, 7.8.2015.