Natječaj za radno mjesto Viši/a stručni/a savjetnik/ca – Muzejski dokumentacijski centar

Muzejski dokumentacijski centar objavljuje


NATJEČAJ

za radno mjesto Viši/a stručni/a savjetnik/ca – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme

Opći uvjeti:

a) VSS ili mag. struke – društveno-humanističkog smjera (prednost povijest umjetnosti, arheologija, muzeologija, informatologija)

Posebni uvjeti:

a) aktivno poznavanje engleskog jezika (prednost poznavanje drugog svjetskog stranog jezika);
b) izvrsno poznavanje rada na PC-u
c) radno iskustvo od 4 godine na poslovima: međunarodne kulturne suradnje, promidžbe hrvatske kulture, ogranizacije stručnih skupova i uredničkih poslova,

Prijavi za natječaj potrebno je priložiti:

1.      dokaz o stručnoj spremi
2.      životopis
3.      detaljan popis i opis obavljanih poslova
4.      elektronički zapis o radnom stažu (HZMO)

Obavijest o kandidatima koji zadovoljavaju uvjete postavljene u Natječaju i sadržaju testiranja biti će objavljena putem www.mdc.hr, e-maila i Oglasne ploče MDC-a.

Kandidati će o zadovoljavanju uvjeta postavljenim u Natječaju, održavanju i sadržaju testiranja, rezultatima postignutim na testiranju,  kvalifikacijskom razgovoru, užem izboru i rezultatima Natječaja biti obaviješteni putem službenih stranica MDC-a www.mdc.hr,  e-maila i Oglasne ploče MDC-a.

Prijave se šalju na: Muzejski dokumentacijski centar, Ilica 44, 10 000 Zagreb, s naznakom »Prijava na natječaj Viš-i/a stručn-i/a savjetni-k/ca – ne otvaraj« i primaju u roku od 8 dana od objave u Narodnim novinama. Nepotpune i nepravodobne prijave neće se uzimati u obzir.
 


Ravateljica MDC-a:
Višnja Zgaga, prof.
 

Objava, 11.11.2015.