Ministarstvo kulture na „Tjednu EU fondova“ predstavilo pozive za dodjelu bespovratnih sredstava iz svog djelokruga

     Ministarstvo kulture sudjelovalo je na informativno edukativnom događanju „Tjedan EU fondova“ koje je, u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, održano od 7. do 11. ožujka 2016. u Zagrebu.

     Ministarstvo kulture sudjelovalo je, 8. ožujka 2016., na predstavljanja poziva „Priprema i provedba integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine“ kojeg je objavilo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondove Europske unije u okviru Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

     10. ožujka 2016., na četvrtom danu „Tjedna EU fondova“ pod nazivom „ESF – stvaranje mogućnosti“, predstavljeni su  programi „Umjetnost i kultura za mlade“ i „Umjetnost i kultura 54+“ koje će Ministarstvo kulture provoditi kroz Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali“.

     Više informacija, kao i prezentacije svih poziva koji su predstavljeni tijekom petodnevnog događanja mogu se pronaći na web stranicama ESI fondova i Europskog socijalnog fonda.

http://www.strukturnifondovi.hr/tjedan-eu-fondova-2016

http://www.esf.hr/tijekom-tjedna-eu-fondova-mogucnosti-ulaganja-u-okviru-europskog-socijalnog-fonda-predstavljene-pred-vise-od-300-sudionika/