Poništenje Javnog natječaja - Muzej Slavonije u Osijeku

  
Poništenje Javnog natječaja
 

Muzej Slavonije u Osijeku objavljuje poništenje Javnog natječaja objavljenog u Narodnim novinama br. 43/16 od 05.05. 2016. godine, na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, web stranici Muzeja Slavonije (www.mso.hr), oglasnim pločama Muzeja Slavonije i web stranici Ministarstva kulture koji se odnosi na radno mjesto u Odjelu za administrativne i financijske poslove
 
1)    RAČUNOVODSTVENI  REFERENT- SSS
 
1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, probni rad: 3  mjeseca.
 
Javni natječaj se poništava radi ne usklađenosti teksta natječaja objavljenog u Narodnim Novinama br. 43/16  od 5. svibnja 2016. godine, web stranici Muzeja Slavonije (www.mso.hr), oglasnim pločama Muzeja Slavonije, web stranici Ministarstva kulture sa tekstom natječaja objavljenog na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
 
Ovaj oglas o poništenju Javnog natječaja objavit će se u Narodnim novinama, na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje,web stranici Muzeja Slavonije (www.mso.hr),  oglasnim pločama Muzeja Slavonije i web stranici ministarstva kulture.
 


Ravnatelj:
Denis Detling, prof.


 
 
Objavljeno u Narodnim Novinama br. 47/16 od 20. svibnja 2016. godine, web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, web stranici Muzeja Slavonije www.mso.hr, oglasnim pločama Muzeja Slavonije, te na web stranici Ministarstva kulture.





Objava, 20.5.2016.