Natječaj za prijam u radni odnos - Muzeji Hrvatskog zagorja

Na temelju članka 24. Statuta Muzeja Hrvatskog zagorja, članka 25. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama (NN br. 141/12), članka 11. Pravilnika o unutrašnjem ustrojstvu i načinu rada Muzeja Hrvatskog zagorja te Suglasnosti za zapošljavanje od Ministarstva kulture (Klasa: 112-01/16-01/0293, Ur.broj: 532-06-02-02/6-16-02 od 02.11.2016.) v.d. ravnateljica Muzeja Hrvatskog zagorja raspisuje 


JAVNI NATJEČAJ

 
za prijam u  radni odnos na neodređeno vrijeme u UJ Dvor Veliki Tabor, Desinić:
 
1.  kustos – 1 izvršitelj/ica, sa sljedećim stručnim uvjetima: završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, odnosno studij kojim je stečena visoka stručna sprema sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju („Narodne novine“, broj: 123/03, 198/03, 105/04, 174/04, 46/07 i 45/09) – povjesničar/ka, najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, znanje jednog svjetskog jezika, poznavanje rada na PC-u i položen stručni ispit.
     Ugovor o radu zasniva se  na neodređeno vrijeme.
     Natjecati se mogu i kandidati koji nemaju položen stručni ispit.

za prijam u radni odnos na određeno vrijeme u UJ Muzej „Staro selo“, Kumrovec

2.  čistačica – 1 izvršitelj/ica, sa sljedećim stručnim uvjetima: završena osnovna škola, najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.
     Ugovor o radu zasniva se  na određeno vrijeme.
     Na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Pristupnici moraju ispunjavati uvjete iz Zakona o radu (NN br. 93/14), uvjete iz Zakona o muzejima (NN 110/15) i na njima utemeljenim propisima, kao i uvjete iz drugih propisa.
U prijavi na poziv kandidat/kandidatkinja treba navesti osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona, e-pošta).

Uz prijavu kandidati su dužni priložiti:
     • dokaz o državljanstvu (presliku osobne iskaznice, putovnice ili domovnice),
     • dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslika diplome ili potvrde o stečenoj stručnoj spremi)
     • uvjerenje o ne vođenju kaznenog postupka (ne starije od 6 mjeseci)
     • presliku uvjerenja o položenome stručnom ispitu
     • dokaz o dosadašnjem radnom stažu (potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje)
     • potvrdu poslodavca ili drugi odgovarajući dokument (ugovor o radu, rješenje i sl.) o radnom iskustvu ostvarenom na poslovima odgovarajuće stručne spreme i struke u trajanju od najmanje jedne godine za kustosa te tri mjeseca za čistačicu.
     • životopis.

     Preslike traženih priloga ne moraju biti ovjerene, a polaznici su prije sklapanja pisanog ugovora dužni dostaviti na uvid originalne dokumente.
     Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.
     Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na javni natječaj.
     Odabir će biti izvršen nakon provedenog intervjua s kandidatima/kandidatkinjama.
     Vrijeme i mjesto  održavanja intervjua biti će objavljeni na web stranici Muzeja Hrvatskog zagorja - www.mhz.hr

     Prijave s privitcima dostavljaju se Muzejima Hrvatskog zagorja, Gornja Stubica, Samci 64, u roku od 8 dana od objave natječaja u Narodnim novinama, s obveznom naznakom: »Za natječaj za radno mjesto u MHZ, UJ ____, br. ____«.

     O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni elektroničkom poštom  u roku od 8 dana od dana izbora kandidata.

Muzeji Hrvatskog zagorja
Donja Stubica
 
Objava 9.11.2016.