Natječaj za prijem polaznika/ce na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na poslovima: Arhivski tehničar - Državni arhiv Dubrovnik

Na temelju članka 22. i 25. Statuta Državnog arhiva u Dubrovniku i članka 6. stavka 1. Zakona o poticanju zapošljavanja (Narodne novine, broj 57/12, 120/12), Državni arhiv u Dubrovniku objavljuje


JAVNI POZIV
 
za prijem polaznika/ce na stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa na poslovima:
 

1.    Arhivski tehničar/SSS/  – 1 polaznik/ca u trajanju od 12 mjeseci s punim radnim vremenom
 
Uvjet:
- srednja stručna sprema, društvenog, tehničkog ili prirodnog usmjerenja
 
Uz pisanu prijavu na Javni poziv potrebno je priložiti:
- životopis (vlastoručno potpisan),
- dokaz o odgovarajućem stupnju obrazovanja (preslika svjedodžbe),
- presliku osobne iskaznice,
- presliku domovnice,
- elektronički zapis Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje iz matične evidencije s podacima o radnom stažu,
- uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da je kandidat/kinja prijavljen/a u evidenciju nezaposlenih osoba duže od 30 dana.
 
Preslike traženih priloga ne moraju biti ovjerene, a odabrani kandidat/kandidatkinja je dužan prije zaključivanja pisanog ugovora dostaviti na uvid originalne dokumente.

Na javni poziv mogu se prijaviti osobe oba spola.

Rok za podnošenje prijave je osam dana od dana objave Javnog poziva od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na adresu: Državni arhiv u Dubrovniku, Svetog Dominika 1, Dubrovnik, s naznakom: „Ne otvaraj – Javni poziv za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa“.

Nepravodobne i nepotpune prijave neće biti razmatrane.

Za osobu koja bude odabrana Držani arhiv u Dubrovniku podnijet će Hrvatskom zavodu za zapošljavanje zahtjev za financiranje programa stručnog osposobljavanja za rad bez zasnivanja radnog odnosa.

Javni poziv objavit će se u Biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na internetskoj stranici Državnog arhiva u Dubrovniku.
 




Objava, 13.4.2016.