Savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu pravilnika o prestanku važenja Pravilnika o organiziranju, financiranju i donošenju programa festivala Splitsko ljeto

SAVJETOVANJE SA ZAINTERESIRANOM JAVNOŠĆU:
NACRT PRAVILNIKA O PRESTANKU VAŽENJA
PRAVILNIKA O ORGANIZIRANJU, FINANCIRANJU I DONOŠENJU
PROGRAMA FESTIVALA SPLITSKO LJETO
 
 
3. ožujka 2015. godine
 
     Otvaramo savjetovanje sa zainteresiranom javnošću o Nacrtu pravilnika o prestanku važenja Pravilnika o organiziranju, financiranju i donošenju programa festivala Splitsko ljeto.
 
     Zbog nemogućnosti postizanja sporazuma oko modela upravljanja i organiziranja festivala Splitsko ljeto privremeno će se staviti izvan snage Pravilnik o organiziranju, financiranju i donošenju programa festivala Splitsko ljeto (Narodne novine, broj 22/11) te će se upravljanje i organiziranje festivala Splitsko ljeto privremeno prepustiti gradu Splitu kao osnivaču.
 
     Ako se u narednom razdoblju postigne sporazum o modelu upravljanja festivalom Splitsko ljeto, donijet će se novi Pravilnik kojim će se urediti upravljanje i organiziranje festivala Splitsko ljeto.
 
     Cilj i svrha internetskog savjetovanja je prikupiti mišljenja zainteresirane javnosti o Nacrtu pravilnika o prestanku važenja Pravilnika o organiziranju, financiranju i donošenju programa festivala Splitsko ljeto. Pozivaju se predstavnici zainteresirane javnosti da dostave svoje primjedbe i prijedloge na Nacrt pravilnika, uz jasna obrazloženja i to putem obrasca sudjelovanja. Primjedbe i prijedlozi koji nisu upućeni putem obrasca sudjelovanja neće se razmatrati.
 
     Svoje sugestije i prijedloge možete uputiti na adresu elektroničke pošte: fest.splitsko.ljeto@min-kulture.hr najkasnije do 18. ožujka 2015. godine.
 
     Po završetku procesa savjetovanja rezultati internetskog savjetovanja bit će objavljeni na mrežnim stranicama Ministarstva.