Natječaj za zasnivanje radnog odnosa - čistač/ica - Muzej hrvatskih arheoloških spomenika – Split

Muzej hrvatskih arheoloških spomenika – Split, Stjepana Gunjače b.b, 21000 Split, na temelju članka 18. stavka 1. točka 13. Statuta Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika – Split  (4/2014), članka 4. stavka 1. i članka 131. stavka 1. Pravilnika o radu (7/2015) i članka 24. stavka 1. Temeljnog kolektivnog ugovora za službenike i namještenike u javnim službama („Narodne novine“ 24/2017), te na temelju odluke Urbroj: 10-03/80/2017-1 od 27. srpnja 2017. godine, uz prethodnu suglasnost  Ministarstva kulture Klasa: 112-01/17-01/0407 Urbroj: 532-06-02-02/6-17-04 od 08. lipnja 2017., objavljuje
 

NATJEČAJ
za zasnivanje radnog odnosa
 
 
1. ČISTAČ/ČISTAČICA – jedan (1) izvršitelj (m/ž)
 
Vrsta radnog odnosa:

Rad na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme.
Na natječaj se mogu javiti kandidati oba spola.
 
Uvjeti:
  • niža stručna sprema ili završena osnovna škola;
 
U prijavi na javni natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona te po mogućnosti adresu elektroničke pošte).
 
Prilozi uz prijavu:  
  • životopis;
  • presliku dokaza o završenom stupnju obrazovanja;
  • potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o radnom stažu (ne starija od 30 dana)
  • uvjerenje Općinskog suda da se protiv kandidata ne vodi istražni postupak, da nije podignuta optužnica koja je postala pravomoćna i da nije izrečena nepravomoćna presuda za kaznena djela za koja je zapriječena kazna zatvora ili novčana kazna.
Isprave se prilažu u neovjerenoj preslici, a prije izbora kandidati će predočiti izvornik.
Ako kandidat ostvaruje pravo prednosti pri zapošljavanju po posebnom zakonu, dužan je u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo, te pored dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja,  priložiti presliku dokumenata kojima se dokazuju okolnosti na temelju kojih ostvaruje pravo prednosti.
Osobe koje ne podnesu pravovremene i uredne prijave ili ne ispunjavaju formalne uvjete natječaja ne smatraju se kandidatima prijavljenim na javni natječaj. Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati. Urednom prijavom smatra se prijava koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.
O rezultatima javnog natječaja, kandidati će biti obaviješteni objavom odluke o odabiru kandidata na web-stranici MHAS-a:  www.mhas-split.hr (odjeljak djelatnosti – obavijesti). Dostava odluke kandidatima smatra se obavljenom istekom osmoga dana od dana objave odluke na web stranici Muzeja.

Rokovi: Prijave se podnose u roku od osam (8) dana od objave natječaja u „Narodnim novinama“.  
O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 30 dana od isteka natječaja.  
 
Podnošenje prijava:

Muzej hrvatskih arheoloških spomenika – Split
Stjepana Gunjače 3
21000 Split
sa naznakom „ZA NATJEČAJ-ČISTAČ/ICA“.  

 
 
MUZEJ HRVATSKIH
ARHEOLOŠKIH SPOMENIKA – SPLIT
       

 
 Objava: 02.08.2017.