Natječaj za radno mjesto - Gradsko kazalište lutaka

Temeljem članka 45. Statuta Gradskog kazališta lutaka, članaka 12. i 13. Pravilnika o radu, te čl. 5. Pravilnika o načinu rada i unutarnjem ustrojstvu, Gradsko kazalište lutaka objavljuje
 

NATJEČAJ
za radno mjesto INSPICIJENT ŠAPTAČ-TON OPERATER
1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme uz probni rad 4 mjeseca
 
I. Uvjeti:
- završen preddiplomski sveučilišni studij ili stručni studij u trajanju od najmanje 3 godine, kao i osoba koja je stekla VŠS prema ranije važećim propisima društvenog smjera ili SSS i jedna godina radnog iskustva na sličnim poslovima
- znanje rada na računalu
- poznavanje glazbene partiture

Ugovor o radu sklapa se na neodređeno vrijeme uz probni rad u trajanju od 4 mjeseca.

II. Uz prijavu, kandidati trebaju priložiti: životopis, kopiju osobne iskaznice, dokaz o stečenoj stručnoj spremi (kopija), dokaz o radnom iskustvu za kandidate sa SSS (potvrda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje).

III. Kandidati koji ostvaruju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim propisima dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo i imaju prednost u odnosu na ostale kandidate samo pod jednakim uvjetima.

Da bi ostvarili pravo prednosti pri zapošljavanju, kandidati koji ispunjavaju uvjete za ostvarivanje tog prava, dužni su uz prijavu na natječaj priložiti svu propisanu dokumentaciju prema posebnom zakonu.
Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu sa odredbama Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17), dužni su uz prijavu na natječaj, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, dostaviti dokaze iz članka 103. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17), koji mogu pronaći na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja:
https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/
Zapošljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%
20prednosti%20pri%20zapošljavanju.pdf

 
IV. Prijave se dostavljaju u roku od 8 dana od objave na adresu: Gradsko kazalište lutaka, Tončićeva 1., 21 000 Split, s naznakom „za natječaj – inspicijent šaptač-ton operater“.
Nepotpune i nepravovremene ponude neće se razmatrati.
V. Kandidati koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja bit će pozvani na provjeru stručnih i umjetničkih sposobnosti, te intervju.
VI. O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u roku od 8 dana od donošenja odluke o izboru kandidata. Natječajna dokumentacija vraća se na osobni zahtjev.
 
 

Objava: 08. ožujka 2018.
 
Ravnateljica GKL-a:
Marija Tudor