TANDEM/SHAML - razmjena kulturnih menadžera između Europe i arapske regije

Tandem/Shaml daje jedinstvenu priliku osam kulturnih organizacija iz Njemačke i drugih europskih zemalja (uključujući Tursku) za uspostavljanje dugoročne suradnje s partnerskim organizacijama iz arapske regije na Mediteranu.

Ovo događanje obuhvaća razmjenu i program razvoja znanja što omogućava kulturnim stručnjacima iz različitih sektora stjecanje vještina potrebnih za ostvarivanje dugoročne prekogranične suradnje. Tandem pruža mogućnost upoznavanja s rastućom arapskom kulturnom scenom, ali i mogućnost stjecanja praktičnog iskustva kroz suradnju unutar europskog tržišta koje se ubrzano mijenja.

Tandem/Shaml – razmjena kulturnih menadžera između Europe i arapske regije je inicijativa koju je pokrenula Europska kulturna fondacija (Amsterdam) i MitOst (Berlin) u suradnji s  neprofitnim organizacijama Al Mawred Al Thaqafy (Kairo)  i Anadolu Kültür (Istanbul). Program financiraju Robert Bosch Stiftung (Stuttgart), Stichting DOEN (Amsterdam) i Mimeta (Norveška).

Prijavite se kako bi postali dijelom Tandem kulturne mreže te ostvarili dugoročnu suradnju s partnerskim organizacijama iz arapske regije tijekom jednogodišnjeg suradničkog projekta. Također se prijavite sada za sudjelovanje na partnerskom forumu od 23. do 27. veljače 2014. g. na kojem ćete imati priliku upoznati 12 kulturnih menadžera iz arapske regije.

Rok za prijavu je 15. siječnja 2014. g. u ponoć prema srednjoeuropskom vremenu. Nakon partnerskog foruma slijedi idući krug prijava za Tandem/Shaml program na koji se prijavljujete zajedno sa svojim novim parterom.

Za informacije o samom projektu, uvjetima sudjelovanja i prijavnicama posjetite sljedeću stranicu: http://tandemexchange.eu/about-tandem/tandem-shaml/.

Više