Sufinanciranje Ministarstva kulture i medija hrvatskih organizacija koje sudjeluju u projektima programa Kreativna Europa, potprograma Kultura u 2021. godini

Slika /arhiva/2 odobreni - odbijeni programi za 2021/6 kreativna europa - kultura/desk kultura - sufinanciranje MKM.jpg

Ministarstvo kulture i medija nastavlja sufinancirati hrvatske organizacije koje sudjeluju u europskim projektima putem programa Kreativna Europa - Kultura.

Temeljem Pravilnika o sufinanciranju projekata odobrenih u okviru programa Europske unije Kreativna Europa – potprogram Kultura ministrica kulture i medija dr. sc. Nina Obuljen Koržinek donijela je 28. siječnja 2021. godine, Odluku o sufinanciranju u 2021. godini kojom je podržano ukupno 58 programa u iznosu od 1.482.487,00 kn.

Program Kreativna Europa završava sedmogodišnje programsko razdoblje 31. prosinca 2020. godine, a Ministarstvo kulture i medija nastavit će s provedbom programa Kreativne Europe i u novom programskom razdoblju 2021. - 2027.

Ured Kreativne Europe - Kultura stoji na raspolaganju za sva pitanja vezana za mogućnosti koje se otvaraju putem programa Kreativna Europa – potprogram Kultura.

 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica