Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2010. godinu (Rok: 1.6. - 20.7.2009.)

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske najavljuje objavljivanje Poziva za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2010. godinu. Programi će se moći prijaviti na natječaj od 1. lipnja do 20. srpnja 2009.

 
 
Obavještavamo sve predlagatelje programa koji se prijavljuju za potporu programima iz sredstava Državnog proračuna da će Ministarstvo kulture Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2010. godinu objaviti 1. lipnja 2009., a trajat će do zaključno 20. srpnja 2009. godine.
 
Obvezno je ispuniti elektroničku prijavnicu na web stranicama Ministarstva kulture (www.min-kulture.hr/prijavnice) prema tamo navedenim uputama.
Ispunjenu elektroničku prijavnicu treba ispisati te je zajedno s prilozima navedenima u prijavnici odnosno Pozivu obvezno dostaviti u Ministarstvo kulture (Runjaninova 2, 10 000 Zagreb). Iznimno, prijavnice za zaštitu i očuvanje kulturnih dobara zajedno s prilozima dostavljaju se nadležnim konzervatorskim odjelima.
 
Neće se razmatrati prijavnice koje nisu ispunjene na web stranici te dostavljene Ministarstvu kulture u ispisanom obliku, kao ni nepotpune i naknadne prijave.


Najave