Online događanje: Kreativni građani u projektima kulturne baštine

Slika /slike/fotogalerija/2020godina/Desk kk.jpg

U okviru Dana europske baštine, Desk Kreativne Europe – ured Kultura i Kontakt točka programa Europa za građane pri Uredu za udruge Vlade RH organiziraju zajedničko online događanje pod nazivom Kreativni građani u projektima kulturne baštine.
 

Riječ je o online susretu koje će se održati u petak, 16. listopada 2020. godine s početkom u 10:00 sati.
 
Svi zainteresirani imat će priliku promisliti na koji način se potiču teme kulturne baštine, te plasiraju i promiču na europskoj razini.
U uvodnom djelu javit će se predstavnice Europske komisije zadužene za programe Kreativna Europa i Europa za građane koje će dati uvid u razmišljanja i diskusije koje se vode na razini Europske unije vezano uz ulogu zajedničke europske baštine i načina na koji će zaštita baštine biti prisutna u Programima u novom financijskom razdoblju.
Zatim ćemo predstaviti projekte s temom kulturne baštine iz svakog Programa, a na samom kraju događanja vodimo vas u virtualnu šetnju Muzejom vučedolske kulture.
 
Za sudjelovanje na radionici je potrebna PRIJAVA, budući da je broj sudionika ograničen.
Online radionica održat će se putem aplikacije MS Teams.
 
Više informacija i program događanja - http://deskkultura.hr/hr/dogadanja/online-dogadanje-kreativni-gradani-u-projektima-kulturne-bastine
Više informacija o Programima potražite na web stranicama Europe za građana i Deska Kultura.
 

Pisane vijesti