Umrežavanje s Kreativnom Europom | Matchmaking with Creative Europe

Slika /slike/fotogalerija/2020godina/desk kreativne/Matchmaking Creative Europe.jpg

Dvanaest Deskova Kreativne Europe, uključujući i Desk Kultura Hrvatska, udružili su snage kako bi promovirali nove veze između predstavnika kulturnih i kreativnih sektora iz cijele Europe te su organizirali seriju online događanja pod nazivom „Matchmaking with Creative Europe“.

Pozivaju zainteresirane da se ove jeseni pridruže nekom od tri online umrežavanja namijenjena svima koji žele pronaći međunarodne partnere za svoje nove međunarodne projekte.

Deskovi Kreativne Europe iz Ukrajine, Češke, Finske, Grčke, Hrvatske, Mađarske, Njemačke, Poljske, Portugala, Slovenije, Švedske i Tunisa organiziraju tri online događanja objedinjena pod nazivom „Matchmaking with Creative Europe“ za predstavnike kulturnog i kreativnog sektora iz navedenih zemalja. Tijekom dvosatnog online događanja sudionici će imati priliku upoznati se s potencijalnim partnerima za planirane projekte, predstaviti svoje ideje kolegama iz inozemstva i razmijeniti iskustva i izazove s kojima su se susreli tijekom ovog neizvjesnog razdoblja. 

Kako bi se osigurala geografska raznolikost, odabrat će se određen broj sudionika iz svake zemlje prema njihovoj motivaciji za provođenje međunarodnih projekata. Od sudionika se očekuje da predstave koncepte projekata u koje žele uključiti međunarodne partnere i / ili pokažu snažnu predanost radu s kolegama iz cijele regije u okviru odgovarajućih tema (tj. Digitalizacija u kulturi | Ravnopravnost spolova u umjetnosti | Zelena kultura).

Svaki online događaj imat će poseban tematski fokus, a prijaviti se može za samo jednu temu:
  • 13. listopada 2020. 10.00–12.00 Digitalizacija u kulturi
  • 5. studenoga 2020. 10.00–12.00 Ravnopravnost spolova u kulturi
  • 26. studenog 2020. 10.00–12.00 Zelena kultura

Online umrežavanje će se održati na engleskom jeziku bez prijevoda, a sudjelovanje je besplatno i otvoreno za profesionalce iz svih područja kulturnog i kreativnog sektora koji su zainteresirani za razvoj i jačanje europskih veza, partnerstava i projekata.

Za sudjelovanje na jednom od tri online umrežavanja može se prijaviti do 4. listopada 2020. putem OBRASCA ZA PRIJAVU.

Predstavnik svake organizacije može sudjelovati na samo jednom online umrežavanju. Napominjemo da je broj slobodnih mjesta za svako umrežavanje strogo ograničen. Svi odabrani prijavitelji bit će obaviješteni o svom odabiru najkasnije do 9. listopada 2020.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte mail ced@min-kulture.hr


 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica