Odluka o provođenju hitnih mjera zaštite na pojedinačno zaštićenim nepokretnim kulturnim dobrima na području Grada Požege oštećenim vremenskom nepogodom tučom

30. srpnja 2021. - Ministrica kulture i medija dr.sc. Nina Obuljen Koržinek donijela je Odluku o provođenju hitnih mjera zaštite na pojedinačno zaštićenim nepokretnim kulturnim dobrima na području  Grada Požege oštećenim vremenskom nepogodom tučom.

Sredstva za financiranje hitnih mjera zaštite osigurat će se putem Ministarstva kulture i medija, a u skladu sa Zakonom o zaštiti i očuvanju kulturnih dobara, odluku će provesti vlasnici u koordinaciji s Konzervatorskim odjelom u Požegi.

U provođenju hitnih mjera zaštite obavit će se aktivnosti koje utvrdi Ministarstvo kulture i medija u svrhu ublažavanja i uklanjanja nastale štete na kulturnim dobrima.

>>> Odluka o provođenju hitnih mjera zaštite na pojedinačno zaštićenim nepokretnim kulturnim dobrima na području  Grada Požege oštećenim vremenskom nepogodom tučom  .pdf (4. kolovoza 2021.) 

>>>  Odluka o provođenju hitnih mjera zaštite na pojedinačno zaštićenim nepokretnim kulturnim dobrima na području  Grada Požege oštećenim vremenskom nepogodom tučom  .pdf (29. srpnja 2021.) 
 

Pisane vijesti