Objavljeni rezultati Poziva za financiranje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za programe redovne djelatnosti udruga u kulturi

3. ožujka 2021. – Realizacija kulturnih programa i aktivnosti u vremenima pandemije je smanjena i ograničena epidemiološkim uvjetima, stoga Ministarstvo kulture i medija  sufinanciranjem programa redovne djelatnosti udruga u kulturi pruža potporu razvoju umjetničke djelatnosti i podršku redovnoj djelatnosti strukovnih udruga u kulturi.

U okviru Poziva za financiranje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za programe redovne djelatnosti udruga u kulturi sufinancirat će se 37 programa u ukupnom iznosu od 5.950.000,00 kn.

Ministarstvo kulture i medija kroz program redovne djelatnosti udrugama u kulturi osigurava namjenska sredstva za sufinanciranje troškova plaća zaposlenih u udruzi, najam prostora za redovan rad, računovodstvene i režijske troškove te članarine za članstvo u međunarodnim organizacijama.

 
>>> Rezultati Poziva za financiranje javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za programe redovne djelatnosti udruga u kulturi

 

Pisane vijesti | Javne financije | Društvo i zajednica